Zon, zon, zon!

Wat hebben we het getroffen de afgelopen weken. Het weer was heerlijk, de zon heeft al veel geschenen. Heel fijn, dit maakt deze gekke Corona-tijd een stukje dragelijker. Nu we niet zo veel kunnen ondernemen, gaat iedereen massaal in de tuin aan de slag. Op vakantie gaan zit er waarschijnlijk niet in deze zomer, dus maken we het thuis maar een stukje gezelliger.

knit factory ibiza bank

Chillen op de lounge

Nu hebben wij onze tuin op het zuiden. Zodra de zon schijnt kun je dus meteen lekker buiten zitten. We hebben een overdekt terras aan ons huis waar de zon heel de dag lekker in schijnt. Op dit plekje staat onze Ibiza bank, soms in 1 deel, en soms beide delen zodat we languit kunnen zonnen. Deze bank geeft meteen een zomerse sfeer, maar er mocht nog wel wat nieuws op qua styling.

pareo beige van knit factory

Kussens van Knit Factory

Ik zocht nog een aantal nieuwe kussens en kwam terecht bij de items van Knit Factory. Met dit merk maakte ik al eerder kennis toen ik op zoek was voor kussens op onze bank binnen. De style van Knit Factory is stoer en de kleuren die zij gebruiken passen eigenlijk in elk interieur. Ik ging voor een mix van beige/bruin om in dezelfde sfeer als de tuinbank te blijven. De 2 James kussens hebben een stoere, doorleefde uitstraling. Het beige Noa kussen is gebreid met kleine bolletjes op de voorzijde. Het is een heerlijk zacht kussen en zit fijn in de rug.

buitenbank met kussens van knit factory

kussens beige bruin wit ibiza sfeer

Alle kussens zien voorzien van het herkenbare stoere label, dit maakt de kussens en andere items van Knit Factory helemaal af.

labels kussens knit factory

Wanneer het weer wat minder is, staan deze kussens ook mooi binnen op de bank. Het is fijn om dezelfde style binnen en buiten te hebben zodat je lekker kunt blijven wisselen.

knit factory op de buitenbank

Duurzaam

Alle spullen van Knit Factory zijn duurzaam. Zij gebruiken natuurlijke materialen van goede kwaliteit. Dit merk je gelijk wanneer je een kussen van Knit Factory in je handen hebt. De kwaliteit straalt van de kussens af.

loungebank ibiza bamboe

Pareo

Naast de kussens kreeg ik ook een mooie Pareo opgestuurd. Dit is een prachtig veelzijdig wikkeldoek, te  gebruiken als jurk, sjaal, hammamdoek of wikkelrok. Ook kun je ‘m gebruiken als zomerplaid. De Pareo is gemaakt van 100% katoen. Het is een ideaal item voor een zomervakantie (in eigen tuin ;-).

tuinbank pareo knit factory

Ik mag een van mijn volgers blij maken met zo’n prachtige Pareo, in kleur naar keuze. Kijk op mijn Instagram pagina hoe je mee kunt doen met deze winactie.

kussens knit factory op buitenbank