Dutch Sprinkles

Op instagram hield ik mijn ogen al een tijdje open voor een mooie klok. Je wordt vaak overladen met foto’s van mooie producten en zo kwam ik ook het toffe merk Dutch Sprinkles tegen. Dit bedrijf maakt prachtige klokken met veel mooie designs.

dutch sprinkles klok mandala

Zelf samen te stellen

Wat mij zo aanspreekt aan Dutch Sprinkles is dat je jouw klok helemaal zelf kunt samenstellen. Je gaat naar de website, kiest een mooie wijzerplaat uit (een mooi design of kleur), en wanneer je verder klikt kun je de kleur van de wijzers en en frame aangeven. Op die manier heb je dus altijd een klok naar jouw smaak. Daarnaast is het ook mogelijk om een eigen foto of ontwerp te gebruiken als wijzerplaat, super persoonlijk.

klok dutch sprinkles

Omdat je kunt kiezen uit 100 designs was de keuze moeilijk. Ik ging voor een mandala wijzerplaat. Wel twijfelde ik tussen wit en grijs maar omdat ik eigenlijk altijd voor wit ga, nam ik dit keer grijs. Ik koos voor een wit frame en zilvere wijzers. Deze combinatie past perfect bij de kleurstelling in mijn huis. Het is een echte ‘Prinkle’ aan je wand omdat de klok naast zijn functionaliteit ook een mooi accessoire is, een echte blikvanger.

klok mandala dutch sprinkles

dutch sprinkles klok

Toen de klok binnen kwam heb ik de klok op verschillende plekken in huis opgehangen. Omdat ik koos voor neutrale kleuren past hij eigenlijk overal. Een Dutch Sprinkle is zelfs geschikt voor de slaapkamer want de klokken zijn geluidloos, je hoort ze niet tikken.

werkkamer klok dutch sprinkles

klok dutch sprinkles keuken

Waar ik de klok op hing

In eerste instantie had ik mijn werkkamer als plek voor de klok in gedachte (klik hier om een kijkje te nemen). Maar toen ik de klok in de woonkamer boven onze kast hing bleek dit de perfecte plek!

klok mandala dutch sprinkles

Heb jij nog een klok nodig of ben je op zoek naar een leuk/persoonlijk cadeau? Neem dan zeker een kijkje op de website van Dutch Sprinkles. Daarnaast hebben ze ook in instagram pagina vol met inspiratie foto’s.

http://www.dutchsprinkles.nl

mandala klok dutch sprinkles

werkkamer dutch spinkles klok