Zin in de lente

Volgens mij heeft bijna heel Nederland zin in de lente (met wat warmere temperaturen) na deze ijskoude week. Ook al zag ik veel schaats plaatjes op Instagram voorbij komen, ik heb zin om weer lekker een terrasje te kunnen pakken! Ik besloot mijn hal een mini metamorfose te geven om alvast in de ‘mood’ te komen.

vloerkleed sostrene grene nieuwe collectie hal

Verandering in de hal

In principe was er niks mis met mijn hal, maar door middel van wat frisse pastel kleurtjes fleur je de boel weer lekker op. Het vloerkleed werd vervangen door een exemplaar uit de nieuwe collectie van Sostrene Grene (zeker de moeite waard om te gaan kijken). Op het bankje zette ik een blauw/groene vaas van de Kwantum. Het houten peace teken aan de Muuto Dot werd verwisseld voor de keramiek witte veer.

gang hal vloerkleed sostrene grene

gang hal vloerkleed sostrene grene

Bloemen doen het altijd goed

Wat bloemen erbij vrolijkt de boel altijd op. Vaak ga ik voor gipskruid, met een paar takjes heb je meteen een volle vaas (en dat is ook nog low budget).

hal gang gipskruid vloerkleed sostrene

Kleine verandering, groot effect

Een nieuw prijsvriendelijk vloerkleedje en het verwisselen van wat accessoires is gemakkelijk en snel gedaan. Het geeft meteen een heel andere sfeer. De licht groene kleuren doen mij gelijk denken aan de lente, wat jullie? 🙂

gang hal