Dutch Rose Amsterdam

Afgelopen donderdag was mijn vriend jarig en waar vier je dat beter mee dan met nieuw servies en een lekkere plak cake? Via instagram kwam ik op de pagina van Tafel en Keuken terecht. Het servies van Dutch Rose Amsterdam kwam voorbij op mij tijdlijn, een van de merken die Tafel en Keuken verkoopt. Een tijdje terug had ik dit servies al wel eens in een winkel gezien en het sprak me weer gelijk aan.

kruidnoten cake servies dutch rose

dutch rose coffee to go mok

dutch rose servies zwart wit

Zwart wit

Het servies van Dutch Rose Amsterdam is zwart wit, ik koos vooral voor gestreepte patronen maar ze hebben ook items met andere grafische prints. Een hele andere uitstraling dan mijn andere servies en dat vind ik nou juist zo leuk. Ik hou van afwisselen en heb graag een combinatie van verschillende serviezen. Naast de strepen zijn verschillende serviesstukken gekenmerkt door het zwarte vogeltje, een mooi detail.

dutch rose servies vogeltjes

dutch rose servies op tafel

zwart wit servies op keukenrek

Ik koos voor een aantal mokken, schaaltjes, gebaksbordjes en een cake schaal, perfecte items voor een feestje. Daarnaast nam ik nog 2 coffee to go mokken, ze zijn dubbelwandig dus je koffie blijft lekker lang warm. Zijn ze niet prachtig? Het servies van Dutch Rose Amsterdam is gemaakt van porselein, het is vaatwasser en magnetron bestendig. Naast dat het servies mooi is, is het dus ook praktisch in gebruik.

dutch rose servies

dutch rose cakeschaal flatlay

Op de keuken plank

In mijn keuken heb ik 2 mooie houten planken die mijn vader voor mij maakte. Ik vind het gezellig om deze planken gevuld te hebben met servies want het is zonde om al die mooie spullen in een kast te zetten. Op deze manier kan ik elke dag genieten van al dat mooie servies en heb je alles gemakkelijk bij de hand.

dutch rose servies op keukenplank

dutch rose zwart wit servies

dutch rose servies zwart wit

Tafel en keuken

Tafel en Keuken heeft door jarenlange ervaring een hoop kennis om jou te kunnen adviseren of tips te geven bij de styling van jouw tafel. Ze hebben allemaal leuke spullen om je tafel te dekken zoals serviezen, tafeltextiel en leuke glazen. Daarnaast is ook aan gezelligheid in de keuken gedacht, denk aan theedoeken, keukendoeken en toffe voorraadpotten. Alle producten die Tafel en Keuken aanbiedt zijn met zorg geselecteerd op design, functionaliteit en fijne prijs.

herfst chocolade dutch rose servies

dutch rose servies in de keuken

Waar te koop?

Op mijn keukenplank staat nu een deel van het Dutch Rose Amsterdam servies. Op de website van Tafel en Keuken vind je naast Dutch Rose Amsterdam nog een tal van andere mooie servies merken. Daarnaast kun je inspiratie opdoen op de facebook pagina van Tafel en Keuken.

Kortingscode

Namens Tafel en Keuken mag ik jullie ook nog een kortingscode van 10% korting aanbieden, geldig op alles van Dutch Rose Amsterdam. Gebruik code: 10%HomebySoph bij het afrekenen. De code is geldig tot 9 november a.s. Neem snel kijkje op de website!

dutch rose servies op keukenrek

dutch rose zwart wit servies

servies dutch rose zwart wit

Kruidnoten cake

Tot slot heb ik nog een simpel maar lekker recept voor een kruidnoten cake, super leuk als de sint straks weer in het land is.

 • 200 gram boter
 • 200 gram zelfrijzend bakmeel
 • 200 gram suiker
 • 8 gram vanillesuiker
 • 4 eieren
 • 100 gram kruidnoten (+ extra voor versiering)
 1. Mix de boter, suiker en vanille suiker door elkaar
 2. Voeg de eieren een voor een toe en mix dit er goed door
 3. Voeg daarna het bakmeel in 3 of 4 keer toe, tussen door telkens mixen
 4. Wanneer er een glad beslag ontstaat kun je de kruidnoten door het beslag roeren
 5. Bak de cake een uur op 175 graden in de oven
 6. Daarna goed af laten koelen voor je ‘m uit het cake blik haalt
 7. Eet smakelijk!

kruidnoten cake dutch rose

dutch rose coffee to go mokken

dutch rose servies keuken

dutch rose servies in keuken