werkkamer hobby kamer byboo magneetbord

Wat ben ik blij dat ik kan zeggen dat ik op dit moment in mijn vernieuwde werkkamer mijn nieuwe blog aan het schrijven ben! Een tijdje terug kreeg ik het idee om onze laatste lege kamer boven om te toveren tot een eigen plek. Een ruimte waar ik me terug kan trekken voor het maken van mijn blogs en waar ik spullen of post waar ik nog mee bezig ben kan op bergen.

werkkamer hobbykamer

Op instagram zag ik verschillende interieurs met de kleur kiezelgroen op de muur, en ik als ‘groen’ liefhebber viel direct voor deze tint. Het kamertje was sinds we in dit huis zijn komen wonen nog nooit overgeschilderd dus dit was echt hard nodig. Een wand werd dus kiezelgroen, de andere wanden verfde ik wit. Dit friste de kamer meteen enorm op! Ook de plinten en het plafond kregen een opfrisbeurt, en de basis was gelegd.

werkkamer hobbykamer draadstoel magneetbord

magneetbord byboo werkkamer hobbykamer

Toen kwam het leukste werk, de inrichting! Als basis koos ik voor een simpel bureau op schragen. Oogt lekker transparant en minimalistisch. Als grote eye-catchers gebruikte ik het grote magneetbord en wandrek met 3 planken van Byboo. Dit kleedde de ruimte meteen al mooi aan.

magneetbord byboo wit

Om het gezellig te maken kocht ik wat leuke items zoals het letterbord (hiermee kun je lekker afwisselen met leuke teksten), een mooie bureaulamp met betonnen voet en de vitra toolbox om kleine spullen in op te bergen.

elho b for up letterbord

werkkamer elho vitra toolbox

Als laatste kleedde ik het geheel aan met de bloempotten van Elho, ik koos voor een mix van wit en groen. Mijn gekozen kerstpakketcadeau (cadeaubon tuincentrum) kwam perfect van pas om de potten te vullen met verschillende mooie planten. Ik merkte dat dit laatste je kamer echt af maakt.

elho bloempot byboo rek alaska werkkamer

Ik ben erg blij met het resultaat en hoe alle gekozen spullen bij elkaar matchen. Ik werk met veel plezier in deze verfrissende, mooie ruimte.

 

jute kleed La Forma

vloerkleed jute la forma

Hier te bestellen

Bureaulamp Salaun van Light and Living

light living salaun tafellamp bureaulamp

Hier te bestellen

Anki Wijnen Snap!

anki van wijnen snap

Hier te bestellen

Letterbord grijs vilt

ledr letterbord grijs vilt

Hier te bestellen