Vorig jaar kocht ik mijn Housedoctor karpet waar ik nog steeds erg blij mee ben. Ik hou van het patroon op het parket maar omdat hij best dun is, is hij niet zo lekker warm aan de voetjes.

Om die reden had ik al een tijdje in mijn hoofd dat ik in de herfst en winter graag een dikker exemplaar zou willen. Een paar dagen terug was ik bij Loods 5, niet perse voor een karpet maar gewoon om samen met mijn zus lekker te neuzen tussen alle leuke woonspullen die daar te vinden zijn.

Ineens liep ik daar tegen een karpet aan dat helemaal naar mijn smaak was, het Karlstadt vloerkleed van Vloerkledenwinkel. Omdat mijn tegelvloer gemêleerd is en mijn bank ook vind ik het altijd moeilijk inschatten of het kleed mooi staat in het geheel. Bij dit kleed had ik wel een goed gevoel maar omdat hij in de sale (yes!) was, mocht ik hem niet meer terug brengen. Ik nam toch de gok en gelukkig is het goed uitgepakt, ik vind ‘m super staan! Ook is hij heerlijk zacht en warm aan mijn voeten, dus voldoet het kleed ook nog aan de eisen.

De donkergrijze strepen op het karpet geven ‘m wat pit en dat is precies wat ik nodig heb op mijn vloer. Ik ben blij dat ik nu 2 kleden heb die ik kan afwisselen met de seizoenen.