Atelier W.

Wat tof dat je op Instagram leuke mensen, producten, kunstenaressen en bedrijven tegenkomt. Een tijd terug kwam Atelier W. voorbij op mijn tijdlijn. Mijn hart gaat altijd sneller kloppen wanneer ik mooie producten van keramiek zie en zo werd ik op slag verliefd op de Planeten collectie die Wietske maakt.

keramiek atelier W

keramiek wanddecoratie

De planeten collectie

De planeten zijn een soort schaaltjes/bordjes maar dan voor aan de muur, de planeten van keramiek zitten vol detail en zijn daarom een echte eye-catcher! Ik koos de grijsblauwe variant, het is een limited edition. Wietske heeft namelijk een beperkte oplage matte items gemaakt en dat geeft een heel ander effect.

atelier w planeten

keramiek kandelaar

Andere mooie items

Naast de planeten maakt Wietske nog een hoop ander moois zoals kandelaars in verschillende kleuren en soorten. Ik koos een diepblauwe kandelaar. De kandelaars hebben een gouden houder waar de kaars in kan.

keramiek hertje atelier W

Ook  heeft Wietske in haar webshop een assortiment beeldjes staan. Ik koos voor een prachtig wit hertje met gouden details, ook in de matte variant. Ik vind dit prachtige beeldje perfect passen bij de tijd van het jaar.

atelier w hertje keramiek

keramiek kerst

Duurzaam

Alle producten in de webshop zijn door Wietske handgemaakt. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel, zo hergebruikt Wietske spullen uit de kringloopwinkel om haar mallen van te maken. Verder kiest ze haar verpakkingsmateriaal met zorg uit en heeft ze zonnepanelen op haar dak voor de stroom in haar atelier.

keramiek hertje

De visie van atelier W.

Wietske is een creatieve duizendpoot die iets nieuws ziet in de oude spullen van de kringloop. Daardoor wordt een op het eerste gezicht waardeloos item omgetoverd tot iets nieuws. Iets prachtigs van keramiek dat weer mag ‘shinen’!

kandelaar atelier w

keramiek planeten atelier w

Perfect kerst cadeautje

Ben jij na dit verhaal net zo enthousiast geworden als ik? Neem dan snel een kijkje in de webshop van Wietske en koop een (kerst)cadeau voor je zelf of iemand anders. Want naast dat ik de items van Wietske zo verrassend vindt, was ik ook blij verrast over de fijne prijsjes van haar ‘beauty’s’.

atelier W hertje kerst