Organizer Handy

De organizer van By Boo, jullie hebben ‘m vast al eens voorbij zien komen op mijn instagram feed. Sinds vorig jaar hangt ‘ie te pronken aan mijn muur naar de keuken. Een plekje dat op deze manier gelijk leuk aangekleed is.

organizer handy

Eindeloos stylen

Handy organizer doet zijn naam eer aan. Hij is inderdaad handig, je kunt er van alles in opbergen en uitstallen. En het leuke is dat je de organizer opnieuw kunt blijven stylen. Je wisselt wat items en je muur heeft weer een andere look. En dat zonder dat je opnieuw hoeft te boren.

by boo organizer

De indeling is aan jou

De organizer heeft verschillende formaten bakjes en plankjes die je gemakkelijk in de basis kunt haken. Daarnaast zitten er nog haakjes bij om spullen aan te hangen (ik heb niet alle bakjes aan de organizer hangen want het zijn er heel veel). Wanneer het rek hangt kun je eerst de indeling van het rek bepalen en daarna gaan decoreren. Ik koos de organizer in het wit maar er is ook een zwarte en een legergroene variant.

wandrek by boo

Inspiratie

Op de foto’s zie je hoe ik mijn organizer heb ingedeeld op dit moment. In een eerdere blog liet ik zien waar je wandrek Handy nog meer voor kunt gebruiken, bijvoorbeeld voor je stationary, in de badkamer of in de hal.

organizer handy by boo

Like, tag, win!

En het leuk is, ik mag 2 organizers van By Boo weggeven aan mijn volgers! Hoe doe je mee?

  • Like mijn instagram post
  • Tag je vriend(en) die deze actie wellicht ook leuk vinden
  • Geef aan welke kleur je wilt winnen (wit, legergroen of zwart)
  • Voor een extra lootje in de pot laat je een reactie onder op mijn blog

That’s it! Veel succes allemaal.

organizer by boo in keuken