Eigenlijk ben ik nooit helemaal tevreden geweest over het saaie grijze karpet dat we bij de bank hebben liggen. Omdat ik op dat moment geen ander mooi kleed kon vinden had ik ‘m aangeschaft. Al een tijdje ben ik op zoek naar een nieuw mooi vloerkleed. Ik vond dit erg moeilijk omdat ik graag een licht/fris kleed wilde, maar deze vaak niet mooi bij onze tegelvloer kleurde. Ook leek me een kleed met een druk motief of veel kleuren too much worden bij onze bank omdat deze ook al gemêleerd is.

Toch heb ik uit eindelijk wel een kleed met een print gekocht, het wel bekende House Doctor Block kleed. Vaak zie ik dit kleed op foto’s voorbij komen op Instagram. Ik vond het kleed al een tijd super!

Ook al twijfelde ik over de combi met de bank, ik bestelde hem. Toevallig zag ik op Vtwonen.nl dat het kleed ook nog eens afgeprijsd is, een win-win situatie dus!

Afgelopen week toen ik thuis kwam van mijn avonddienst is hij binnengekomen. Natuurlijk meteen uitpakken om het resultaat te zien, en ik ben super tevreden! Ik vind het zowel bij mijn vloer als bij mijn bank goed staan. Missie geslaagd zou ik zeggen ?

Foto voor:

Foto’s na: