Een mooie tafellamp

Mijn dressoir is ’s avonds altijd een donkere hoek in de woonkamer, om deze reden keek ik al een tijdje uit naar een mooie tafellamp. Omdat de kast best groot is mocht het exemplaar lamp ook wat groter zijn. Via Instagram kwam ik op de website van Lampgigant terecht en zag ik dat zij een heel groot assortiment lampen in hun assortiment hebben.

tafellamp lampgigant

Keuze genoeg bij Lampgigant

De lampen staan in verschillende categorieën dus ik kon meteen op zoek gaan naar mijn perfecte lamp. Ik wilde graag een wit exemplaar, dit steekt mooi af tegen de donkergrijze muur die we in de woonkamer hebben.

tafellamp auke lampgigant

Hip en modern

Mijn oog viel op lamp Auke, een moderne lamp. Deze lamp staat op 3 pootjes en dat maakt ‘m speciaal. De kap van de lamp kantelbaar waardoor je ‘m naar wens wat meer naar boven of beneden kunt laten schijnen.

Toen de lamp binnen kwam zag ik meteen dat hij mooi staat op mijn dressoir, Auke is 44 cm hoog en dat kan ik makkelijk hebben op deze kast.

lamp lampgigant auke

Een lamp met veel mogelijkheden

Lamp Auke is heel veelzijdig, je kunt ‘m op verschillende plekken laten ‘shinen’, bijvoorbeeld als nachtlamp naast je bed.

nachtlamp lampgigant auke

Maar ook als leeslamp bij de bank of jouw favoriete stoel.

tafellamp auke

Ook als bureaulamp staat Auke super.

tafellamp lampgigant

tafellamp auke

Ik ben heel blij met mijn nieuwe aanwinst. Mocht je op zoek zijn naar deze, of een andere toffe lamp? Neem dan een kijkje op de website van Lampgigant, er is zoveel keuze dat je er altijd kunt slagen. http://www.lampgigant.nl

lampgigant lamp auke

tafellamp auke lampgigant