Budget trolley

Trolleys voor in huis zijn helemaal in. Je hebt ze in verschillende soorten en maten en kunt ze handig verzetten doordat er wieltjes onder zitten. Het zat al een tijdje in mijn hoofd om een leuke trolley te kopen maar door de prijs was het er nog niet van gekomen. Bovendien wilde ik niet een te groot formaat want een kleintje kun je gemakkelijk overal kwijt.

trolley bijzettafel kruidvat budget

Toevallig kwam ik deze week deze toffe trolley tegen (zie onderaan de blog waar), en het mooiste was, hij kostte maar €13,99 ! Voor mij de doorslag om hem meteen mee te nemen.

keuken trolley kruidvat villa volance

Het design heeft veel weg van de bakkerskarren die je ook veelvoudig op Instagram tegen komt. Ook erg leuk maar voor mij een maatje te groot. Wanneer je een hoekje/plekje vrij hebt past dit formaatje altijd.

trolley bijzettafel kruidvat villa volance

Voor meerdere doeleinden

Het leuke van deze compacte trolley is dat ie eigenlijk hartstikke multifunctioneel is. Je kunt ‘m gebruiken als bijzet- of als plantentafeltje.
Nog wat inspiratie nodig voor leuke planten in huis? Lees dan mijn blogpost planten zijn hip.

trolley kruidvat

Maar als je nog een plekje over hebt in de keuken is hij ook super leuk om je mooie servies/mokken op te laten pronken. Ook kan hij goed naast je bed als nachtkastje. Kortom, je hebt altijd wel een plekje vrij voor dit leuke tafeltje!

trolley bijzettafel

Makkelijk in elkaar te zetten

De trolley zat verpakt in een platte doos. De 2 ijzeren framen schuif je zo in elkaar, je legt de 2 plankjes erin en schroef je vast. Even de wieltjes eronder draaien en klaar-is-kees! Als je niet zo weg bent van de houtlook plankjes dan zou je die gemakkelijk kunnen voorzien van ene likje verf, ik zou zelf gaan voor wit of zwart.

trolley kruidvat shihtzu

Bo vindt ‘m ook erg leuk zo te zien 😉

Waar is de trolley te koop?

Ik kocht de trolley bij Kruidvat, dus weet jij nog een plekje waar je deze leuke trolley kunt gaan gebruiken? Ren dan snel naar de winkel voordat ze op zijn!

trolley bijzettafel