Tijdens de Vtwonen- en design beurs vorige maand deed ik mee met een give-away actie van Byboo. Ik werd op de foto gezet met een polaroid camera en door de foto op instagram te plaatsen maakte je kans op een wandrek.

Met deze foto deed ik mee

Natuurlijk was ik heel blij toen ik hoorde dat ik een van de winnaars was. Ik heb het rek een mooi plaatsje in de doorloop van de kamer naar de keuken gegeven.

wandrek byboo handy organizer

Je kunt wandrek Handy zelf customizen. Aan de achterkant van de bakjes/plankjes zitten haakjes, op die manier kun je alles op het achterbord hangen zoals jij wilt. Ook zitten er 2 fotolijstjes bij en een aantal haken waar je spullen aan kunt hangen. Je kunt er dus helemaal ‘jouw’ wandbord van maken.

Ik heb gekozen voor een mix van spullen die ik in de keuken gebruik en wat woonaccessoires om het bord gezellig aan te kleden.

wandrek byboo handy organizer

 

wandrek byboo handy

In het fotolijstje deed ik een mooie cactuskaart, je kunt er ook een persoonlijke foto in stoppen.

wandrek byboo handy wit

Ik heb niet alle delen (10 stuks) op het bord gehangen, anders wordt het te druk.

Zelf ben ik helemaal tevreden over de indeling van mijn bord omdat ik het bord graag bij de keuken wilde betrekken. Maar er zijn vele andere mogelijkheden! Ik ben lekker gaan uitproberen om jou hiervan een indruk te geven, kijk mee naar de volgende voorbeelden.

wandrek byboo handy wit organiser

Wat dacht je van een stationary bord? Hang hem in jouw werkplek(je) voor jou kantoor- en inpakspullen.

wandrek byboo handy wit

Zoals je ziet kun je gemakkelijk al jouw stickers, lintjes, zakjes, kaartjes, papiertjes en andere benodigdheden kwijt op dit handige rek.

wandrek byboo handy wit

wandrek byboo handy wit

Ook kan het rek goed in je make-up of badkamer. Of wat dacht je in de kamer van jouw dochter zodat ze al haar make-up, sieraden en andere frutsels hierin kan organisen.

wandrek handy byboo organiser wit

wandrek handy byboo organiser organizer wit

Jouw hal zal ook een goede plek zijn voor deze organizer. Berg je sjaaltjes, tasjes en portemonnee hierin op. Door middel van de haakjes zal je jouw sleutelbos nooit meer kwijt zijn.

Wandrek Handy is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren (zwart, wit en legergroen) verkrijgbaar.