robuuste snijplanken horecaplankbv

Een eyecatcher in elke keuken, de prachtige snij- en serveerplanken van Horecaplank. Ik ben gek op natuurlijke producten in huis en daar sluiten deze serveerplanken helemaal bij aan.

Naast dat de planken al een mooi accessoire op zich zijn, wordt de plank behandeld zodat deze hygiëne veilig is en zich perfect leent als mooie borrelplank of voor het serveren van je (stok)brood.

robuuste snijplank horecaplank

Berg ‘m niet op in de kast, maar zet hem neer op je aanrecht zodat je er elke dag van kunt genieten.

borrelplank snijplank hout horecaplankbv

Het idee om houten snijplanken te gaan maken startte bij José en Yvonne (eigenaren Horecaplank) aan de keukentafel en groeide uit tot een professioneel bedrijf met een eigen werkplaats in Vlaardingen. Horeca Plank levert aan bedrijven maar zij hebben ook een webshop en diverse verkooppunten waar je als particulier je slag kunt slaan.

snijplank hout borrelplank

De planken die Horeca Plank aanbiedt zijn handgemaakt en zijn onder 2 categorieën te verdelen;
– De serveerplanken: gemaakt van Amerikaans grenen
– De snijplanken: gemaakt van Europees eiken, de vorm van het eiken wordt deels behouden waardoor elke plank uniek is.

horecaplank borrelplank hapjes

Naast de formaten die José en Yvonne in de webshop hebben staan, kun je ook een plank op maat bestellen. Daarnaast is het mogelijk om je eigen logo, tekst of foto op de plank te laten drukken. Dit wordt gedaan door middel van laseren.

horecaplank snijplank hout

Een van de planken heeft twee leren handvaten zodat je ‘m kunt gebruiken als dienblad. Ik gebruikte dit dienblad om leuke woondecoratie op de presenteren.

snijplank eikenhout

Een mooie serveer- of snijplank past in ieder interieur en is een perfect cadeau voor de kerst! Een fijne bijkomstigheid is dat de planken scherp geprijsd zijn. Naast de planken verkoopt Horeca Plank o.a. ook wijnrekken en kisten.

Neem snel een kijkje op de website: http://www.horecaplank.nl

horecaplankbv snijplank borrelplank

hapjesplank borrelplank eikenhout

eikenhout snijplank dienblad