Lente in huis

Met het mooie weer begin deze week krijg ik meteen zin om het huis ook ‘lente-proof’ te maken. Voor het hoekje bij de hangstoel zocht ik op de website van IXXI your World een nieuwe wanddecoratie uit.

Op het plaatje hierboven zie je een zoom-in, zijn de veren niet prachtig?

Mooie details

Ik had mijn Jungle IXXI al boven de bank gehangen zodat mijn nieuwe IXXI meteen op de juiste plek gehangen kon worden.

into the jungle ixxi your world

Toen de nieuwe variant binnen kwam was ik meteen enthousiast. Ik koos voor de Greater Flamingo uit de Natural History Museum collectie. Deze afbeelding is getekend door Claude Finch Davies, ik ben op slag verliefd geworden op de details van de flamingo.

flamingo ixxi in elkaar zetten

Even in elkaar zetten is zo ‘gepiept’. Met het bijgeleverde pipetje druk je de koppelstukken zo door de gaatjes.

Wisselen van wand

Toen ik de flamingo aan de muur hing bij de hangstoel vond ik het direct een mooie combinatie met de grijze wand en het roze botanische kussen.

flamingo ixxi

Voor deze blogpost hing ik de nieuwe IXXI ook boven de bank. Ik zag het van te voren niet als optie om ‘m te laten hangen. Toen ik het geheel zag werd ik hier echter ook erg blij van.

Claude Finch-Davies Greater Flamingo ixxi

ixxi flamingo bij hangstoel

Ik heb mijn winter vloerkleed net omgewisseld voor het ronde rotan kleed en dat gaf in combinatie met de flamingo meteen een voorjaarsgevoel. Lekker fris en veel kleur. Ik vind het roze namelijk heel tof combineren met het groen en okergeel dat ik al in huis had.

flamingo ixxi

Een eyecatcher

Een IXXI is een echte eyecatcher, door het wisselen van dit item creëer je direct een andere vibe in huis. Je kunt bij IXXI kiezen uit verschillende kleuren koppelstukjes, ik koos bij deze afbeelding voor wit. Omdat ik op 2 plekken in huis de koppelstukjes aan de wand heb hangen, is wisselen een eitje geworden. Met mijn veranderdrang is dit ideaal.

IXXI your World

IXXI your World heeft enorm veel keuze uit mooie afbeeldingen, daarnaast kun je ook een IXXI met eigen foto’s samenstellen. Neem een kijkje op de website.

Greater Flamingo ixxi your world