Al een hele tijd roepen we dat het tijd is voor een nieuw bed. Toen ik met mijn vriend samen ging wonen namen we zijn bed mee. Hij had namelijk al een 2 persoonsbed en we hadden al genoeg andere uitgavenposten. Ik heb altijd gezegd dat het matras voor mij te zacht is en ik graag een nieuw bed zou willen hebben.

Twee maanden geleden was het dan zover, na veel wikken/wegen en vergelijken kozen we een boxspring met 2 matrassen en een topper, ik mocht de kleur kiezen en ging voor licht grijs.

Bij een nieuw bed hoort ook een nieuwe styling en omdat de levertijd van het bed ruim twee maanden was had ik ruim te tijd om daar over na te denken. Ons ‘oude bed’ was van hout evenals de planken erboven. Met ons nieuwe bed wilde ik graag een frisse uitstraling, ik koos voor smallere, witte planken boven het bed die speciaal geschikt zijn voor fotolijsten, ook wilde ik graag witte nachtkastjes. Zowel de planken als nachtkastje kochten we bij Ikea.

Mijn blauwe slaapkamerwand wilde ik graag zo houden, ik ben de kleur namelijk helemaal nog niet beu en blauw is zelfs de kleur van het jaar dus die kan nog goed mee. Omdat dit al een sprekende kleur is, wilde ik het beddengoed rustig houden en besloot ik op internet naar wit beddengoed te gaan zoeken. Ik koos uiteindelijk voor witte lakens met een grid print. Bij Sostrene Grene kwam ik toevallig een mooie blauwe sprei tegen en die past perfect bij de andere kleurtinten in de slaapkamer.

Twee weken geleden arriveerde de boxspring en werd hij naar boven gebracht en in elkaar gezet, wat een service! Ik moet zeggen, we slapen echt heerlijk. Ik heb nauwelijks aan het nieuwe bed moeten wennen, het is een hele vooruitgang.