Wat te doen met je vakantie foto’s?

Afgelopen jaar zijn wij 2 keer op vakantie geweest. In Turkije genoten we van een echte strandvakantie en op Rhodos ondernamen we uitstapjes en kwamen met onze huurauto op de mooiste plekjes van het eiland. Op beide vakanties kijken we met een ‘big smile’ terug en hebben we een hoop foto’s gemaakt. Echter doen wij vrij weinig met onze foto’s en dat vind ik zonde.

mini IXXI in elkaar zetten

IXXI foto collage

Daarom kwam ik op het idee om van mijn vakantie foto’s een mooie IXXI te maken. Ik heb er al meerdere in huis maar heb er nog niet eerder een met foto’s ontwikkeld. De muur die ik in gedachte had voor mijn nieuwe IXXI is niet heel breed. Daarom besloot ik een mini variant te maken. De kaartjes zijn dan 10×10 cm in plaats van 20×20. Hierdoor kan ik meerdere foto’s kiezen en blijft de kwaliteit goed behouden.

mini IXXI in elkaar zetten

wanddecoratie IXXI

Het leuke bij IXXI Your World is dat je altijd nog een nabestelling kunt doen. Stel dat ik volgend jaar weer nieuwe foto’s aan de muur wil, of de IXXI wil vergroten dan is dit geen probleem.

IXXI persoonlijke foto's

IXXI aan de muur

Plaats bepalen

Voordat ik de IXXI bestelde liep ik door het huis om de juiste plek voor mijn wanddecoratie te bepalen. Ik kwam uit bij de wand tussen de keuken en ons eetgedeelte. Vanuit beide plekken kun je de IXXI goed zien hangen. Omdat het verder een rustige plek in ons huis is, komt de foto collage hier het beste tot zijn recht.

IXXI met vakantie foto's

mini IXXI foto's

Tevreden

Ik ben helemaal tevreden met mijn nieuwe mini IXXI. Ik heb er een paar dagen goed de tijd voor genomen. Het is best moeilijk om een goede selectie van je foto’s te maken die ook nog goed bij elkaar kleuren. Door de witte kaders springen de foto’s er echt uit. Enkele foto’s heb ik doorgetrokken op meerdere kaartjes om ze wat te vergroten. Het is een te gekke mix van onze vakantie’s geworden en ik word er helemaal blij van als ik er naar kijk. De persoonlijke IXXI is de perfecte manier om jouw vakantie foto’s van je telefoon/fotocamera te ‘bevrijden’. Ben jij op zoek naar een te gek cadeau voor de feestdagen? Neem een kijkje op de website IXXIyourworld.com en bekijk alle mogelijkheden.

IXXI aan de muur