Nieuw vloerkleed

Kijk ‘m shinen, mijn nieuwe vloerkleed onder de hangstoel. Al een tijdje zocht ik een nieuw kleed voor onder de stoel, de oude was namelijk wel aan vervanging toe. Dat het een rond vloerkleed moest worden wist ik meteen, dat staat op deze plek het beste. Zonder kleed oogt het hoekje wat kaal. Vloerkleed Hatiya is mooi rustig van kleur, maar toch speels door de vormen in het kleed. Ook past de stijl en kleurtint mooi bij onze planten in huis. Het maakt dit hoekje meteen helemaal af.

hatiya vloerkleed jute

yoshiko vloerkleed jute

Yoshiko home

Ik vond deze beauty bij Yoshiko op de website. De items van Yoshiko worden gemaakt in Bangladesh. Werken onder goede en eerlijke omstandigheden staat bij Yoshiko hoog in het vaandel. Oprichtster Lisa van Roode gaat met regelmaat langs bij de fabrieken om hierop toe te zien.

rond vloerkleed onder hangstoel jute

Yoshiko haalt haar inspiratie uit de natuur. Zij maken producten van natuurlijke materialen (denk bv. aan jute, zeegras, kokosnoten), iets waar ik erg van houdt in huis. Een mooie mix van natuurlijke materialen zoals jute, hout en wol geef zoveel sfeer en warmte in je interieur. Dit, in combinatie met veel groen is de basis hier in huis.

rond vloerkleed yoshiko

Naast dit mooie kleed bestaat het assortiment van Yoshiko o.a. uit mooie manden in verschillende vormen en maten, kussens, dienbladen, windlichten en nog veel meer. Allemaal in dezelfde ‘Yoshiko stijl’ die duidelijk te herkennen is. Neem eens een kijkje op de website https://yoshikohome.com/

vloerkleed jute rond

rond vloerkleed yoshiko woonkamer

De lotus pin

Daarnaast is Yoshiko te herkennen aan de tag met een mooie handgemaakte lotusbloem pin die aan de producten hangt. Deze zijn gemaakt door kansarme studenten in de hoofdstad van Bangladesh en worden via stichting Vialisa voor een eerlijke prijs ingekocht. Je kunt de pin aan je kleding of tas pinnen of aan een vriend geven. Een soort ‘spread the love’ idee.

yoshiko lotus vloerkleed met hond

rond jute vloerkleed

Hij past overal

Het kleed ligt nu onder mijn hangstoel in de erker, maar zoals je kunt zien past dit kleed overal! Ik denk dat jij ook vast een mooi plekje in de woonkamer, hal, onder de overkapping, in de kinderkamer of op jouw slaapkamer hebt waar deze beauty prachtig zou staan.

rond vloerkleed onder hangstoel jute

Win actie

Daarom mag ik i.s.m. Yoshiko een Hatiya kleed verloten onder een van mijn volgers. Wat moet je hiervoor doen:
– Volg @homebysoph en @yoshiko_homeware op instagram
– Like de betreffende post en laat een reactie achter
– Tag een vriend die dit vast ook leuk vindt
– Voor een extra winkans laat je een reactie achter onder deze blog (niet verplicht)

Succes allemaal!

yoshiko rond jute vloerkleed

rond vloerkleed yoshiko