Cadeaulabels

Houd jij van mooi ingepakte cadeautjes met een extra touch? Ik wel! Op instagram kwam ik het account van Soraya tegen, op haar eigen webshop In The House Handmade staan de mooiste cadeaulabels die zij zelf met de hand maakt van klei.

cadeaulabel klei inpakken

Ik ben meteen gaan kijken en was enthousiast. Sinds ik een aantal keer mee heb gedaan aan een Swap via instagram vind ik het leuk om cadeautjes extra mooi in te pakken. Hiervoor gebruik ik papier met mooie prints, lintjes en labels en stickers. Cadeaulabels van klei had ik echter nog nooit gezien.

kerstcadeautjes kerstlabels inpakken

cadeaulabels klei inpakken

Nu de tijd van de kerstcadeautjes aanbreekt, valt er een hoop in te pakken. In The House Handmade biedt verschillende labels in het kerstthema aan.

cadeautjes inpakken kerstlabels

Daarnaast zijn er nog een hoop labels in andere thema’s zoals verjaardag, geboorte of bedankjes.

cadeautjes mooi inpakken

cadeaulabel veertje klei

cadeautjes leuk inpakken

Er zijn wel meer dan 100 soorten! En het leuk is dat ik namens haar 10 labels naar keuze weg mag geven, hiervoor moet je het volgende doen:

  • Volg @homebysoph en @inthehouse_handmade
  • Like de foto op instagram
  • Reageer en tag je vriend(en) die dit ook vast te gek vinden
  • Voor een extra kans laat je een berichtje achter onder deze blogpost

cadeaulabels klei leuk inpakken

Soraya verkoopt naast cadeaulabels verkoopt ze ook DIY-pakketjes en woonaccessoires, alles in haar shop is zelf gemaakt en samengesteld. Ze is al 4 jaar met haar passie aan de slag en sinds een jaar is haar webshop online. Neem snel een kijkje: http://www.inthehouse.nl

Succes met de winactie allemaal!

in the house handmade cadeaulabels klei