Wandrekken tic

Zoals jullie misschien al weten ben ik dol op leuke wandrekjes. Eerdere rekjes die ik ophing in mijn huis zijn bijvoorbeeld de organizer van Byboo en het zwarte wandrek dat mijn vader maakte. Ik vind wandrekken zo leuk omdat je maar een keer hoeft te boren en daarna kan blijven afwisselen/stylen met leuke spullen. Dit keer kwam ik een wandrek tegen dat heel handig zou zijn voor in mijn werkkamer, namelijk een inpakrek.

diy rek hema inpakrek

DIY rek

Het wandrek is bedoeld om al je inpakspullen, lintjes, zakjes etc. aan te hangen. Ideaal want ik heb een berg inpakspullen die overal slingeren. Nu kan ik de boel lekker organizen op dit rek!

wandrek voor inpakspullen hema

inpakrek wandrek

Handig in gebruik

Het DIY rek is voorzien van ijzeren pinnen met aan het einde een oogje. Deze kun je van het haakje afhalen en zo schuif je jouw inpakpapier en lintjes aan de pinnen. Aan de bovenkant zit een soort van ijzeren mand over de gehele breedte, hier kun je al je toebehoren in opbergen. Ik heb er nu cadeau zakjes in zitten maar hier kan bv. ook je washitape, liniaal of plakband in opbergen. De onderste haken gebruikte ik zelf om wat decoratie aan te hangen maar je kunt er ook een schaar en cadeaulabels aan hangen.

DIY rek hema

DIY wandrek inpakspullen

Waar te koop?

Wat je ook hebt aan inpakspullen, alles kun je in dit handige wandrek kwijt. Weten waar ik dit leuke inpakrek kocht? Bij de Hema, voor €15,- Koopje toch?

Ben je enthousiast geworden? Ga snel kijken of ze dit leuke rek bij jouw filiaal nog hebben, ik heb zelf namelijk wel even moeten zoeken voordat er een kon bemachtigen. Je kunt natuurlijk ook online kijken of ze nog op voorraad zijn. No spon, just a tip 😉

wandrek voor cadeaupapier hema

diy wandrek hema inpakspullen