Tuin karpet

Om een hoekje in huis te kaderen en er een geheel van te maken, gebruik ik vaak een leuk kleed. Dit heb ik zowel bij de bank als bij de hangstoel. Het geeft veel sfeer en maakt dat plekje echt af. Niet alleen in huis is een kleed een must have, maar ook in de tuin is dit tegenwoordig hartstikke hip.

buitenkleed bij de tuinbank

tuinkleed wonderrugs

Wonderrugs

Via Instagram kwam ik op de website van Wonderrugs terecht. Zij hebben een tof assortiment buiten karpetten, je vind er voor elke stijl wel een! De karpetten zijn van kunststof waardoor ze buiten lang mee gaan en goed tegen vocht kunnen. Bovendien zijn ze UV bestendig en de kleden zijn aan 2 kanten te gebruiken.

buitenleven

tuinbank met buitenkleed

Bij de bank

Sinds een paar jaar hebben wij een fijne overkapping in de tuin waar we als het warm weer is, kunnen vertoeven. Mijn vriend heeft destijds een super fijne tuinbank getimmerd en bij deze bank heb ik dit toffe tuinkleed gelegd. Ik koos voor een kleed met zwart-wit patroon en dat staat perfect op dit plekje. Als je met je blote voeten op de bank hebt gelegen is het fijn om niet meteen op de koude tegels te stappen, een kleed biedt uitkomst.

buitenleven tuinkleed wonderrugs

Naast dit plekje, wil ik jullie ook laten zien dat een tuinkleed erg gezellig onder een tuintafel staat. Omdat ik voor een groot exemplaar koos, past ie gemakkelijk onder onze tafel. Aan dit plekje wil je toch zo aanschuiven voor een lekkere barbecue? 🙂

buiten eten

tuinkleed grafisch

Aankleden die tuin

Ben jij op zoek naar een leuke aankleding voor je tuin? Neem dan zeker even een kijkje op de website van Wonderrugs want met zo’n Wonderrugs tuinkleed ziet je tuin of balkon er gelijk een stuk vrolijker uit. Laat dat lekkere weer maar komen!

buitenkleed wonderrugs