Bescherming op tafel

Sinds ik op mezelf woon maken wij al gebruik van tafelzeilen. Ik ben erg zuinig op onze houten eettafel binnen dus tijdens elke maaltijd komt er een zeil op tafel te liggen om vlekken en kringen te voorkomen. Daarnaast ligt er op onze tuintafel (omdat ik deze niet zo mooi vind) altijd een tafelzeil, dat staat erg gezellig in de tuin. Een zeiltje op tafel kan dus zowel voor bescherming als ter decoratie gebruikt worden.

tafelzeilonline wit stippen

tafelzeil met stippen tafelzeilonline

TafelzeilOnline

Nu vind ik niet alle tafelzeilen mooi, en je snapt wel dat ik als interieurblogger niet met elk tafel zeiltje genoegen kan nemen 😉
Op de website van TafelzeilOnline.com vond ik hippe tafelzeilen die goed bij mijn interieur passen, ik ging voor 2 zeilen met dots, een witte en een grijze. TafelzeilOnline heeft een enorm aanbod tafelzeilen en gecoat tafellinnen. Geloof me, voor elke woonstijl zit er wat bij.

tuinbank homebysoph

gedekte buitentafel tafelzeil

Op maat gesneden

Op de website van TafelzeilOnline kies je eerst uit de talloze designs (waaronder ook bekende merken zoals Kitch Kitchen en Lola), daarna kun je de gewenste vorm selecteren. Geef de maat op die je wenst te ontvangen en TafelzeilOnline snijdt het tafelzeil netjes op maat voor je. Zo heb je altijd een perfect tafelzeil voor jouw tafel! En wanneer je voor 16:00u besteld, heb je het de volgende dag al op tafel liggen. Neem snel een kijkje op www.tafelzeilonline.com

tafelzeilonline

Een nieuwe look voor je tafel

Voor onze steigerhouten salontafel buiten in de lounge bestelde ik een vierkant tafelzeil. Het tafeltje raakte door de jaren heen bevlekt. Het zeiltje past goed bij de kleuren van de zitkussens en bank. Een leuke oplossing die een stuk voordeliger is dan een nieuwe tafel kopen.

Het witte bolletjes zeil kan ik zowel buiten als binnen voor het eten gebruiken. Waarschijnlijk laat ik ‘m gezellig op onze buitentafel liggen zodat we met deze warme dagen zo aan kunnen schuiven, handig!

grijs tafelzeil stippen

tafelzeil homebysoph

Give away

En het leukste nieuws is, dat ik in samenwerking met TafelzeilOnline een tafelzeil naar keuze weg mag geven!
Wat moet je hiervoor doen:

  • Volg @Homebysoph en @Tafelzeilonline
  • Tag een vriend die dit ook leuk zal vinden
  • Voor een extra kans laat je een reactie onder op mijn blog

tafelzeilonline zeil dots

That’s it, heel veel succes allemaal!
De winactie loopt tot 14 juli, de 15e zal ik de winnaar op Instagram bekend maken.

tuinbank

tafelzeil tuintafel

tafelzeil tuin