Online planten kopen

Voor mij de eerst keer; online een plant bestellen. Al een tijd had ik een grotere kamerplant op mijn wishlist, een Strelitzia Nicolai. Deze populaire plant zie je vaak terug in het interieur, maar is geen doorsnee plant die je in elk tuincentrum tegenkomt. Voor mij de reden om online op zoek te gaan.

flamingo ixxi strelitzia nicolai

strelitzia nicolai van 123planten

Op zoek

Ik kwam op de website van 123planten.nl terecht en hier vond ik een mooie Strelitzia. Wanneer je op het product klikt zie je meteen welke formaten er allemaal beschikbaar zijn, handig! Op de overzichtelijke website vind je gemakkelijk jouw favoriete plant en binnen een paar dagen wordt ie geleverd.

strelitzia nicolai kamerplant

kamerplant

Levering

Zelf was ik erg benieuwd naar de levering; gaat dat goed komen? Een plant mee in het busje van de postbezorger, die heelhuids bij mij aan moet komen? Dit is helemaal goed gekomen. Bij aankomst van de plant zag ik duidelijk vermeld dat de doos rechtop vervoerd moest worden. De binnenkant van de doos is erop gemaakt dat de pot goed op zijn plek blijft staan. De plant zag er tip top in orde uit.

levering 123planten

strelitzia nicolai kamerplant

Styling

Wat een mooi model deze plant, hij groeit vooral de hoogte in waardoor de doorsnee van de plant niet zo breed is. Handig, want daardoor past ie bijna in elk hoekje. Ik had nog 2 mooie potten staan waar de plant mooi in past. In de hoge pot wordt deze plant een echte eye-catcher, hij lijkt nog net een stukje groter en komt hierdoor mooi tot zijn recht.

grote kamerplant

Maar ook in de jute mand staat de plant prachtig. Die kleurt mooi bij het groen van de plant en geeft in combinatie met de IXXI een jungle uitstraling.

kamerplant hangstoel

Wanneer je zo’n mooie Strelitzia koopt, zet ‘m dan dichtbij een raam want de plant heeft veel licht nodig. Alle andere verzorgingstips voor de Strelitzia en alle andere planten vind je hier.

123Planten

Online een plant bestellen is mij heel goed bevallen. Ik vind het zelf vervoeren van planten niet altijd gemakkelijk in de auto. Het is een luxe om je gekozen plant zo thuisbezorgd te krijgen.

Naast de Strelitzia Nicolai, vind je op de website van 123Planten.nl een enorm assortiment prachtige planten. Daarnaast verkopen zij ook potten en verzorging voor de planten. Ben jij op zoek naar deze, of een andere mooie kamerplant? Neem dan snel een kijkje op de website.