Nieuwe wanddecoratie

Het blijft moeilijk, een mooie wanddecoratie vinden die goed bij je past. Niet zo maar een willekeurig schilderij, maar echt iets dat jou aanspreekt. Al een hele tijd wist ik niet goed wat ik aan mijn wand wilde hangen, tot ik de nieuwe dubbelzijdige collectie van IXXI your World tegen kwam.

Ixxi your world creative lab

Ophangen

Bij de IXXI zit een heel handig ophang systeem. Eerst zet je de IXXI in elkaar met de koppelstukjes. Bij beide IXXI’s zitten zowel zwarte als witte koppelstukjes, je kunt zelf kiezen wat je mooi vind passen bij de afbeelding.

ixxi toucan family in elkaar zetten

Daarna plak je d.m.v. de ophang tool de mono’s (met bijgeleverde Tesa powerstrips) op de juiste plek op de muur, gebruik hierbij een waterpas.

ophangsysteem ixxi

Zodra alle mono’s vast zitten kun je de IXXI er aan vast klikken.

ixxi ophangen

ixxi ophangen vast klikken aan muur

Ixxi into the jungle

Een statement aan de muur

IXXI heeft een nieuwe collectie gemaakt in samenwerking met Creative Lab Amsterdam. Een collectie kleurrijke afbeeldingen in een jungle thema. Ik viel direct voor de prints vol details, ook spreekt het botanische thema mij erg aan. In huis is terug te zien dat ik erg van groen en planten houdt.

Toucan family ixxi creative lab

Chilling in the jungle ixxi

Ideaal als je van veranderen houdt

Het leuke van deze IXXI is dat hij dubbelzijdig geprint is, aan beide kanten staat dus een afbeelding. Ideaal voor mensen die nog al eens willen wisselen en veranderen in hun interieur.

Toucan family ixxi

Ik heb 2 IXXI’s opgehangen in huis, ze zijn beide het zelfde van formaat (80X100cm) waardoor ik beide IXXI’s op 2 plekken kan hangen en ook nog eens kan draaien. Mogelijkheden genoeg dus!

Tiger jungle ixxi

Into the wild ixxi

Voor mijn donker grijze muur koos ik de ‘Chilling in the Jungle’ & ‘Into the Wild’ variant. Je kunt deze IXXI hier kopen. De muur die ik laatst schilderde is nu kiezelgroen. De ‘Tiger Jungle’ & ‘Toucan Family’ passen beide mooi in deze nieuwe hoek want de groene wand en de oker kleurige accessoires in mijn interieur matchen precies bij de kleuren in deze IXXI’s. Deze beauty kun je hier kopen.

Ik ben heel tevreden met het resultaat en blij dat ik eindelijk een leuke decoratie voor aan mijn muur heb weten te vinden. Ook vind ik het super tof om af en toe mijn IXXI om te draaien en weer een hele andere look kan creeëren. Wat ik ook een voordeel vind is dat je dus niet hoeft te boren om de IXXI op te hangen, dat scheelt weer extra gaten in de muur. 🙂

Geïnspireerd geraakt?

Neem een kijkje op de site van IXXI your World voor deze, en nog veel meer prachtige wand decoraties.