Stijlvolle hondenmand

Dit keer geen cadeau voor mijzelf, maar een voor mijn hondje Bo. Er hebben namelijk al verschillende hondenmanden in huis gestaan, maar fotowaardig waren ze niet. Via internet kwam ik op de site van Het Mandenhuys terecht en daar vond ik een prachtige mand die wél gezien mag worden.

hondenmand gangni yoshiko

Past goed in ieder interieur

De Gangni hondenmand is gemaakt van olifantsgras, een mooi natuurproduct (hou ik van) dat goed matcht in mijn interieur. Ook kleurt het materiaal goed bij de planten hier in huis. De combinatie van naturellen, groen, wit en oker is favoriet hier op het moment. Bovendien past deze mand eigenlijk in elk interieur en dat is een voordeel als je nog al eens wisselt met spullen en kleuren in huis.

het mandenhuys hondenmand

hondenmand yoshiko mandenhuys

Lekker comfortabel

De mand is mooi afgewerkt en er ligt een lekker dik wit kussen in. Comfort doet natuurlijk ook wat blijkt wel, want Bo vindt de mand heerlijk liggen. De mand is lekker ruim dus ze kan er gestrekt in liggen als ze wil.

hondenmand mandenhuys gangni

hondenmand mandenhuys

Het Mandenhuys

Het Mandenhuys heeft een enorm aanbod rotan manden in alle soorten en maten. Denk aan houtmanden, fietsmanden, opbergmanden, bloemenmanden, maar ook meubels en accessoires voor bv. in de keuken of badkamer. Vrijwel het gehele assortiment is gemaakt van rotan. Het materiaal geeft een warme, gezellige sfeer in en om het huis en is hartstikke hip! Bettine kiest haar assortiment met smaak uit en kwaliteit staat hoog in het vaandel. Ze doet dit al 8 jaar met veel plezier en dat is te zien aan het grote assortiment. Neem snel een kijkje op de website www.hetmandenhuys.nl

hondenmand olifantsgras yoshiko

hondenmand mandenhuys gangni

Honden model

Het leuke van Bo is dat ze eigenlijk altijd wel op de foto wil, zodra ik door mijn knieën ga zit ze al voor de lens. Het maken van de foto’s was daarom niet zo moeilijk. Zeker niet met zo’n lekkere mand. Waar ik hem ook zet, Bo springt er zo in en gaat klaar zitten. Ze vond het erg leuk om een keer in de spotlight te staan.

hondenmand shihtzu

hondenmand mandenhuys yoshiko

hondenmand yoshiko mandenhuys gangni