Wauw wat fantastisch, een paar weken geleden kreeg ik ineens bericht dat ik een Elho pakket ter waarde van 250 euro had gewonnen, ik wist niet wat me overkwam! mijn foto is door Elho uitgekozen tot foto van de maand november. Ik wil jullie graag laten zien wat ik allemaal deed met mijn gewonnen producten. Ik heb nog niet alle potten gevuld want het waren er zoveel! Met de volgende foto won ik het pakket.

Met twee grote dozen kwam de bezorger een tijdje later bij mijn huis aan, het uitpakken van deze dozen was een feestje! Er bleven maar bloempotten uit de dozen komen, verschillende soorten, kleuren en maten.

Ik had meteen zin om planten te gaan kopen om deze mooie potten te gaan vullen. Ik koos een kamerden voor in de pastelblauwe b.for soft pot. Met kerst in het vooruitzicht leek me dit een goede match.
In een witte b.for soft pot plantte ik een lange cactus (daar ben ik dol op) en in de b.for up pot ging ook een cactus.

Ik kreeg 3 b.for rock bloempotten. Deze hebben een grafisch design en dat geeft een leuk effect. De beige pot is een rustige kleur en de okergele en donkerblauwe variant knallen lekker uit je interieur.

Verder heb ik nog 2 grote Brussels all-in-one bloempotten. Het handige van deze potten is dat alles (een watergeef systeem) erbij zit om je plant gezond te houden. Ideaal voor mensen die niet zulke groene vingers hebben of hun planten wel eens vergeten water te geven. Ook zit er een binnenpot in de Brussels waardoor je niet de gehele pot met potgrond hoeft te vullen. Ik heb een pot gevuld met een prachtige monstera plant.

De kruidenbakken zette ik in de keuken, super handig om verse kruide in huis te hebben om lekker mee te koken. In het ‘herbs station’ kun je 2 verschillende kruidenpotten kwijt. Ook zit er een speciaal kruidenschaartje bij om de kruiden klein te knippen. In de herbs all in one kun je ook een kruidenpotje zetten en het mooie van deze pot is dat het een watersysteem bevat om je kruiden langer vers te houden. Eveneens zit er een kruidenschaartje bij.

Ook heb ik een grote bloempot met flower light ontvangen van Elho. Deze pot kun je buiten in de tuin zetten en de snoerloze lamp laad vanzelf op d.m.v. een zonnepaneeltje bovenop de lamp. Wanneer het ’s avonds donker wordt springt het lampje vanzelf aan en heeft het een hoop sfeer. Ik heb nu al weer zin in de lange zomeravonden in de tuin!

Omdat het zo’n groot pakket was heb ik nog niet alle potten gevuld. Ik besloot een orchideeënpot weg te geven aan mijn oma.

Onder deze grote pot zitten wieltjes om je plant makkelijk mee te verplaatsen.

Ik ben erg blij met mijn gewonnen pakket, ik kan voorlopig even vooruit wat bloempotten betreft!