Een paar dagen terug ruimde ik de kerstboom op, dat was dit jaar best een werk want wat was het een joekel van een boom!
Ik merkte meteen dat het weer wat lichter in huis was toen de boom weg was, hij stond namelijk deels voor het raam.

Na een hoop gesjouw stond de boom buiten en moest ik even grondig stofzuigen om het huis weer naald-vrij te krijgen.
Wat een ruimte had ik eens weer in huis, ik verheugde me er op om mijn ‘oude’, vertrouwde hoekje weer op zijn plek te zetten.

Ook had de kerstboom mijn geliefde wandrek de afgelopen tijd verstopt. Nu deze weer zichtbaar was vond ik het tijd voor een set nieuwe kaartjes om mijn wandrek weer op te fleuren.

Een tijdje terug was ik in De Nieuwe Winkel in Breda samen met mijn moeder, een super leuke en grote concept store met o.a. een flink aanbod kaartjes. Wat mij meteen aansprak was de Isabella kaartenlijn van Margriet van der Berg.

Zoals ze zelf omschrijft op haar website:  De kleurrijke illustraties van IsaBella zijn veelal geïnspireerd door sprookjesboeken van vroeger, oude architectuur, de weelderige natuur en folklorische patronen. De stijl is te omschrijven als lieflijk, verfijnd en kleurrijk met een decoratieve twist. Met een hang naar nostalgie, maar toch helemaal van nu.. (bron: http://www.isabella-illustrations.nl/)

Ik koos voor 3 a4 formaten en 1 a5 formaat om mijn wandrek mee te vullen. Doordat de stijl en kleuren erg mooi bij elkaar passen blijft het een mooi geheel. Hieronder het resultaat!