Okergeel

Okergeel is een kleur die je sinds een tijdje steeds meer terug ziet in mijn interieur. Voorheen was ik vooral van groen en mint in huis maar na de donkere winterperiode frist deze kleur mijn huis letterlijk op. Ik word er blij van! Op de website van Ookinhetpaars vond ik een prachtig okergeel plaid, deze sprak me gelijk aan.

okergeel plaid klippan

urban jungle monstera okergeel plaid

Een mooi product

Toen het gele plaid binnenkwam was ik op slag verliefd. Hij voelt heerlijk aan, dit komt omdat het plaid van eco-lamswol gemaakt is. Een mooi natuurproduct waarbij tijdens de maak van het plaid rekening met het milieu en het welzijn van de dieren wordt gehouden. Alle producten die Ookinhetpaars aanbiedt zijn fairtrade, en dat is wel zo fijn natuurlijk.

okergeel woonplaid

geel woonplaid ookinhetpaars

Waar ik hem gebruik

Het Klippan plaid heeft een mooi visgraat motief met witte franjes. De kleur is mooi diep geel en niet te fel. Hij staat erg mooi in mijn witte hangstoel, maar ook op de bank. Ideaal om ’s avonds lekker onder te kruipen.

okergeel plaid klippan sweden

urban jungle okergeel plaid

Plaids kun je niet genoeg hebben in huis. Naast dat ik er binnen veel gebruik van maak, kun je het plaid ook gebruiken als je ’s avonds na een zomerdag nog lekker buiten zit en het wat afkoelt. Een plaid is zowel decoratief als praktisch te gebruiken, multifunctioneel dus!

rotan stoel okergeel plaid tuin

okergeel plaid ookinhetpaars tuin

Ookinhetpaars

Claudia, de eigenaresse van Ookinhetpaars biedt een flink assortiment plaids van mooie kwaliteit aan. Welke kleur of soort je ook zoekt, zij heeft het. Aan de samenstelling van de producten zie je af dat ze het assortiment met zorg en smaak heeft uitgekozen.

Omdat paars haar lievelingskleur is, en Claudia haar producten dus ‘ook in het paars’ heeft, is deze naam voor haar webshop tot stand gekomen.

woonkamer okergeel plaid bank

okergeel woonplaid klippan ookinhetpaars

Naast de collectie plaids biedt Ookinhetpaars ook kussens, spreien, dekens, dekbedovertrekken en wiegdekentjes van mooie kwaliteitsmerken aan. Neem eens een kijkje in het brede assortiment. Bij vragen of advies helpt Claudia je graag.

https://www.ookinhetpaars.nl

okergeel plaid

geel woonplaid klippan samba