Ik denk dat iedere interieur lover het wel kent, een wishlist die nooit leegraakt. Niet omdat je nooit iets koopt (wees niet bang ;-), maar omdat je zoveel inspiratie in winkels, beurzen en instagram op doet en telkens weer mooie items tegen komt die je graag zou willen hebben. Ik laat jullie in dit artikel 7 items van mijn wensenlijstje zien.

hay about a chair kuipstoel

Met stip op nummer 1 staan de Hay about a chair stoelen. Dit mooie scandinavisch design heeft al een aantal jaar mijn hart gestolen, en elke keer als ik ze zie blijf ik ze de mooiste stoelen vinden. Helaas is onze tafel niet breed genoeg voor 6 van deze beauty’s en dat is ook de reden waarom ik nog nooit begonnen ben met de aanschaf van de stoelen. Nog even verder blijven dromen dus.. 😉

smeg waterkoker

De Smeg waterkoker kwam ik laatst tijdens het shoppen tegen. Wat zou dit een mooie eye-catcher op mijn aanrecht zijn! Staat ook super bij mijn Vesco prullenbak.

metalen kastje be pure

Je ziet ze veel voorbij komen op het moment, stalen kastjes. Vaak in het zwart, maar dit witte exemplaar vind ik ook erg mooi (en fris)! Om je mooiste servies en pronkstukken een mooi plekje in te geven.

keramiek porselein servies rustiek

En dan komen we meteen bij het volgende onderwerp, servies! Zoveel soorten en maten, zoveel keus. Ik ben gek op rustiek servies. Zelf heb ik al een hoop servies (vooral het rustic servies van Housedoctor) bij mekaar gespaard, LOVE it!

wanddecoratie urban jungle groen loods5

Wanddecoratie, blijft altijd een dingetje bij ons. Veel ideeën, veel keuze. Maar wat staat nu mooi aan mijn wand? Het liefst niet te veel gaten in de muur boren (houdt vriendlief niet van).

nadesign poster olifantenpoep

NAdesign poster olifantenpoep libelle

Is het niet fantastisch? Een poster gemaakt van olifantenpoep, ja echt waar! Gemengd met pulp en water maakt dit groffe, natuurlijke (ja letterlijk) papier. Ik vind ‘m super.

ixxi

Een ixxi blijft ook altijd nog een mogelijkheid voor aan de wand. De vraag is wel, welke kies je? Ik ben daar nog niet helemaal over uit. Wel blijft item op mijn wenslijst.

storytiles loods5

Storytiles, mooi he? Vooral zoveel bij elkaar. Afgelopen vtwonen beurs kreeg ik het tegeltje met de confetti cadeau van mijn moeder. Ik zou graag nog een bijpassend (en kleurend) tegeltje bij kopen.

 

De foto’s maakte ik in woonwinkel Loods5 (in Sliedrecht), echt een aanrader als je er nog nooit geweest bent. Een hele grote winkel (loods) vol met prachtige interieurspullen.