Herfst! Het begint kouder te worden en nu de klok verzet is, is het rond 18u al donker. Tijd om de warmte en gezelligheid in huis te halen, en daar zijn verschillende manieren voor.

Bron: Eenig wonen

Haal een mooie bessentak of rosebottel bij de bloemist en zet deze in een mooie vaas. 1 Simpele tak is voldoende voor een mooie herfst  touch in huis.

Bron: Woonblogger @mliees

Bron: Ferm Living

Kaarsen geven zoveel sfeer in huis. Nu de dagen donkerder worden vind ik het heel gezellig om overal in huis kaarsjes aan te steken. Zowel waxinelichtjes in een mooie potjes, als 1 eenvoudige kaars in een mooie kandelaar.

 

Bron: bovenste 2 foto’s van Wolletjebol, onderste 2 eigen foto’s.

Ik ben gek op mooie plaids, in de herfst en winter liggen de winkels vol met mooie designs. Vorig jaar viel ik als een blok voor de prachtige plaids van Wolletje Bol. Handgemaakt van Merino wol. Ze geven ontzettend veel warmte in huis. Ze maakt ook mooie kussens. Geïnteresseerd? Neem zeker eens een kijkje in haar webshop! http://www.wolletjebol.nl

Bron: Pinterest -> mollyone.blogspot.com

Zo gezellig, in deze tijd van het jaar kun je overal pompoenen kopen. In de dorpen hier in de buurt verkopen ze die zelfs langs de weg. Felle kleuren, maar zoals je hierboven ziet zijn lichte grauwe kleuren ook prachtig, vooral in een scandinavisch interieur.

Bron: Desenio

Hang mooie herfst/winter posters aan de muur. De keuze is reuze! Een voorbeeld van een mooie webshop met oneindig veel posters is Desenio.nl. Heb je al posters in huis hangen? Ideaal, je kunt de posters per seizoen wisselen voor steeds weer een nieuwe sfeer in je huis.

Bron: Lekker en simpel

Last but not least: verwen je zelf met een lekkere warme choco koffie of stuk taart. Chocolade, kruidnoten, het hoort echt bij de tijd van het jaar! Deze lekkere recepten vind je op http://www.lekkerensimpel.nl