Een tijdje terug kwam de Hold it + van Roosmarijn Knijnenburg tegen op Instagram. Het is een beukenhouten plankje met inkeping (voor een kaartje), ook zit er een ronde uitholling in waar precies een vaasje of waxinelichtje in past.

Ik was meteen weg van dit product omdat ik de combi erg leuk vind. Het fleurt je kaartenhouder meteen helemaal op.

Op de site van Roosmarijn zag ik ook meteen dat ze een hele toffe kaarten- en postercollectie vogels ontworpen heeft.

Ik koos voor de Kieviet, zoals op de site vermeld staat: de spectaculaire buitelende capriolen, het elegante pak en de kuif als een lange
veer op de hoed van een musketier! Een prachtige vogel, de kievit.

Daarnaast nam ik het Roodborstje: roodborstjes zijn vaak erg nieuwsgierig en goed van vertrouwen. De zang
van het vogeltje is het hele jaar te horen.  Wie wordt  er nou niet vrolijk  van deze kleine
vlieger?!

Mijn pakketje was er razend snel en het uitpakken was een feestje. De veertjes zaten op de pakketjes geplakt en zou je meteen kunnen gebruiken om het vaasje te vullen.

Daarnaast zijn er nog andere mogelijkheden om het vaasje te benutten zoals een enkele bloem, groen takje of een stekje dat wortel moet schieten. Ik koos ervoor om een airplantje in het vaasje te doen, deze zijn gemakkelijk om te onderhouden en passen er perfect bij en in.

Het roodborstje vind ik erg mooi nu de winter echt is aangebroken. Het combineert super met een klein takje rode besjes.

Ik ben super blij met de Hold it +, er zijn zoveel mogelijkheden omdat je met kaartjes en de inhoud v/h vaasje kunt wisselen! De houder is van beukenhout, en dat zie je er zeker aan af. Het is een mooi minimalistisch, goed afgewerkt product. Ook erg leuk om iemand cadeau te geven want het past in elk interieur!