Ken je dat? Dat er zoveel aanbod is waardoor een keuze maken juist erg lastig wordt?

Al een tijdje wilde ik nieuwe kussens voor op de bank. Op instagram zie ik super veel verschillende kussens voorbij komen, daarom is het best moeilijk om een keuze te maken in dit brede aanbod. Ook vind ik het soms moeilijk om kussens te scoren die goed kleuren bij onze gemêleerde bank, die al best druk is van zichzelf.

Het voordeel van online shoppen is dat je wat kunt bestellen om uit te proberen, blijkt het niet te bevallen dan kun je het binnen een aantal weken terug sturen. Je zit er dus niet meteen aan vast. Op verschillende foto’s zag ik kussens in naturel tinten, dat sprak me erg aan omdat ik ook van natuurlijke materialen in huis houdt lijkt me dit er goed bijpassen.

Op de site van Wehkamp kwam ik verschillende kussens tegen die ik super mooi vind. Omdat het aanbod op de site zo groot is kun je altijd een mooi kussen naar jouw smaak vinden. Ik koos voor een naturel kussen met zwart patroon van Wehkamp’s Own. Daarnaast nam een kussen half met een print, wat geeft dat een leuk effect! Ook dit kussen is van Wehkamp’s Own. Als laatste koos ik voor een langwerpig kussen van Urban Nature Culture (Coahuilla), dit kussen is stoer en ik vind de brede, langwerpige vorm erg leuk. De kussens passen perfect bij elkaar.

Naast de naturel kussens kwam ik ook 2 mint kleurige kussens tegen en dan merk ik gelijk dat ik nog steeds een zwak voor deze kleur heb. Het leek me leuk om deze kussens in mijn loungehoekje op de stoelen te leggen, en de groene kussens die daar nu lagen, naar de bank door te schuiven.

Ik koos 5 kussens, bestelde ze op vrijdag avond en zaterdag ochtend stond de bezorger al voor mijn deur, dat is natuurlijk super fijn want als je een keuze hebt gemaakt om iets te kopen, wil je het ook het liefst zo snel mogelijk in huis hebben. Ik ben natuurlijk meteen uit gaan pakken en vind dat de naturel kussens erg goed kleuren bij de groene kussens die ik al had. De mint kussens die ik in het loungehoekje gebruik maken het een licht en fris geheel.

 

Nog wat sfeerfoto’s