Winter is coming

De dagen worden korter, het is frisser buiten. Toch houd ik wel van deze tijd van het jaar. We maken het binnen gezellig met kaarsjes, de feestdagen komen eraan. Binnenkort zal kerstboom gezet worden. Dit is toch wel de tijd van gezelligheid en samen zijn met familie en vrienden.

Onze bank kon ook wel een update gebruiken. Via Instagram kwam ik bij Knit Factory terecht. Ik koos een aantal kussens en een plaid voor een nieuwe look!

kussens knit factory op de bank

knit factory plaid lynn

Luxe op je bank

Toen ik de producten binnen kreeg was ik verbaasd over de mooie, goede kwaliteit van de producten. Dit straalt er meteen vanaf. Op de foto’s kun je de details hiervan zien. De spullen voelen lekker zacht en stevig aan.

Het Lynn plaid is heerlijk warm doordat de ene zijde van breiwerk is, en de andere zijde van een zachte teddy stof. Dit plaid is ideaal om ’s avonds lekker onder te kruipen nu de winter voor de deur staat.

plaid lynn knit factory in de hal

De kussens hebben verschillende gebreide patronen. Zo heeft het lichte Yara kussen een patroon met brede banen en de Jay kussens een driehoek patroon. Deze kussens hebben een extra label met kralen aan de zijkant, een stoer detail. Alle items zijn afgewerkt met het mooie herkenbare label van leer.

knit factory

sierkussens op de bank

Knit Factory

Knit Factory is een Hollands merk, de kussens en plaids zijn gemaakt van breiwerk in combinatie met  stof. Dit geeft de items een warme, gezellige, cozy uitstraling. Ik koos voor een combinatie van beige en camel. Mooie basiskleuren die goed matchen in mijn interieur. De kleurtinten uit de collectie van Knit Factory passen bij vrijwel ieder interieur. De naturel kleuren zijn een goede basis op je bank, hierbij kun je nog enkele gekleurde kussens naar wens toevoegen.

gebreide kussens

Ook in de hangstoel staan de spullen van Knit Factory erg leuk.

Cadeau tip

Naast de kussens en plaids verkoopt Knit Factory nog een hoop andere mooie producten zoals bad- en keukentextiel en mooie gebreide vesten en sjaals. Zoek je nog een mooi cadeau voor de feestdagen? Neem dan zeker een kijkje op de website van Knit Factory.

gebreid plaid lynn