De hangstoel

Eindelijk hoor, daar kwam ie binnen, mijn hangstoel. Hij stond al jarenlang op mijn wishlist. Maar omdat boren niet de favoriete bezigheid van mijn vriend is, en ik van tijd tot tijd een veranderdrang heb als het om interieur gaat, was het er nog niet eerder van gekomen.

De stoel was een cadeau voor mijn verjaardag (26 november) en zou ruim voor die tijd geleverd worden. Blijkbaar liep de bestelling niet zo soepel als het bedrijf beloofde (3-5 werkdagen). Mijn geduld werd dus erg op de proef gesteld, maar dat ter zijde. Hij is er nu, en ik ben dolblij.

sample kaart wolletjebol

Wolletjebol

Ik wil in deze blog Trijntje van Wolletjebol in het zonnetje zetten. Vorig jaar kocht ik bij haar een prachtig grof gebreid plaid waar ik nog erg blij en tevreden mee ben. (klik hier voor die blog)
Toen de komst van mijn hangstoel op de planning kwam, schoot Wolletjebol meteen door mijn hoofd. Op Instagram had ik namelijk al wat stoelen voorbij zien komen met zo’n mooi plaid erin en dat maakt het helemaal af.

Door middel van de sample kaart (zie foto hierboven) bepaalde ik de kleur van het plaid en de kussens. Handig als je nog twijfelt over de kleur, of als de kleur goed bij iets anders in huis moet matchen. Je kunt de sample kaart op de webshop bestellen, de kosten hiervan krijg je terug zodra je jouw artikel besteld.

Wolletjebol merinowol plaid

hangstoel eggchair woonkamer

hangstoel met wolletjebol plaid

De stoel is van rotan dus je bent toch wel gedwongen om er een plaid of kussens in te leggen voor wat meer comfort. De plaids van Wolletjebol zijn lekker dik en warm, wanneer je die in de stoel legt issie meteen klaar voor gebruik.

kussens en plaid grof gebreid van Wolletjebol

Een echte eye-catcher

Naast comfort zijn de plaids van Wolletjebol natuurlijk ook een genot voor het oog. Het plaid wat ik vorig jaar bij Trijntje kocht gebruik ik nog steeds veel voor mijn foto’s en voor op de bank. Een Wolletjebol plaid is een item in huis waar je niet snel op uit gekeken raakt. Naast het plaid was ik ook nog op zoek naar wat leuke kussens. Naast de vierkante kussens, kun je bij Wolletjebol ook een ronde variant bestellen. Deze vorm vind ik erg leuk en breekt de vele rechte lijnen in je interieur. Naast de basic kleuren nam ik 1 kussen in de kleur oker. Dit is ook de kleur die ik wat meer in huis toe wil gaan voegen.

hangstoel met kussen en plaid van Wolletjebol

Wolletjebol plaid in woonkamer hond

Over de producten

Wolletjebol maakt haar plaids en kussens van 100%  merinowol, door de hoge kwaliteit voelen ze heerlijk zacht aan en prikken/kriebelen de plaids niet. De producten van Wolletjebol zijn uiteraard diervriendelijk, van de wol tot aan het label.

Wolletjebol plaid taupe in hangstoel

ronde Wolletjebol kussens olijfgrijs wolwit okergeel

Ik koos dit keer voor een taupgrijze plaid, het is een prachtige kleur die mooi uitkomt bij de witte stoel en de andere kleuren bij mij in huis. De kleuren van de kussens zijn wolwit, olijfgrijs en okergeel. Ik ben weer super blij met al dit moois van Wolletjebol! De hangstoel met het Wolletjebol plaid, voor mij de ideale combi!

kussens en plaid Wolletjebol in hangstoel

okergeel Wolletjebol kussens plaid

Net zo enthousiast?

wolletjebol plaids

Net zo enthousiast als ik? Neem een kijkje op de website www.wolletjebol.nl  of Instagrampagina van Wolletjebol voor meer inspiratie.

hangstoel eggchair wolletjebol