Ik ben gek op plaids en je komt ze in woonwinkels overal tegen. Er zijn verschillende prachtige plaids maar er was er eentje die ik al een hele tijd op mijn wishlist had staan en dat is zo’n mooie arm gebreide plaid van 100% merinowol. Toen ik deze mooie deken op het oog kreeg leken ze ook overal op te duiken. Ik zag ze op instagram, markten en conceptstores en ze raakte maar niet uit mijn gedachte.

Omdat het best een uitgave is liet het plaid nog even op zich wachten maar toen ik ook nog eens een kortingscode voorbij zag komen werd ik over de streep getrokken, ik kocht mijn plaid bij Wolletje Bol. Mede omdat ik bij Conceptstore de Nieuwe winkel in Breda een keer kon gaan kijken hoe de dekens er in het echt uitzien en ze even kon voelen 🙂  Het is fijn om de kleur in het echt te zien. Ook vind ik het leuk om hem bij een ondernemer in de buurt te kopen.

De eigenaresse van Wolletje Bol staat voor diervriendelijke plaids (en kussens), hiermee houdt ze rekening bij inkoop van haar materialen en haar labels zijn gemaakt van zacht imitatie suede.

Merinowol voelt door de fijnheid van de wol heerlijk aan en prikt of kriebelt absoluut niet. De wol is zelfreinigend en antibacterieel, even luchten is voldoende. Mijn deken weegt ondanks het luchtige materiaal 2,5 tot 3 kg.

Met het plaid kun je alle kanten op, je kunt hem bijvoorbeeld als sprei op je bed leggen.

Ook is de plaid heerlijk om onder te kruipen als je op de bank aan het relaxen bent.

Maar ik vind de dekens ook prachtig om een (lounge)stoel mee af te stylen.

Ik ben helemaal blij met mijn plaid en dit was helemaal wat ik ervan verwacht had. Hij is ontzettend veelzijdig in gebruik en ook de kleur is prachtig en natuurlijk, i love it! Heb je ook de kriebels gekregen voor zo’n prachtig deken of kussen? Neem eens een kijkje op de instagram pagina @wolletjebol voor meer informatie en inspiratie.