Kleur bepalen

Onze slaapkamer is al een paar jaar hetzelfde en over de Petrol blauwe muur als basis ben ik nog helemaal tevreden. Toch vond ik het leuk om eens een extra kleur toe te voegen in de slaapkamer. Kleur bepaalt de sfeer in een ruimte. Op Pinterest zag slaapkamers met een blauwe muur gecombineerd met roze voorbij komen en dit stond verrassend mooi! Zelf was ik niet gelijk op deze combinatie gekomen maar toen ik het zag sprak het me direct aan. Op de website van Beddinghouse koos ik een prachtig lichtroze dekbedovertrek uit.

beddinghouse dekbedovertrek roze

roze dekbedovertrek

Frost soft pink

Toen het dekbedovertrek binnen kwam liep ik er natuurlijk meteen even mee naar boven om te kijken of de kleuren goed zouden matchen. Ik had een lichte twijfel omdat roze verder niet terug komt in mijn huis maar toen ik de combi zag wist ik meteen dat het goed zat.

slaapkamer roze blauw

Het dekbedovertrek van Beddinghouse heeft een verfijnd patroon dat lijkt op de structuur van vorst, vandaar de naam Frost soft pink. Hij is gemaakt van heerlijk warm flanel en dat voelt lekker zacht aan. Ook is de lange instop strook een pluspunt, dit maakt het dekbedovertrek geschikt voor elk bed/boxspring.

roze dekbedovertrek beddinghouse

Naast het dekbedovertrek koos ik 2 sierkussens van Kaat Amsterdam. Ik vind de roze kussens vlot en hip, ze kleuren mooi bij het dekbedovertrek. Sierkussens maken de styling van je bed helemaal af.

kaat amsterdam billund kussen roze

roze beddengoed kaat amsterdam

Beddinghouse

”Wat Fijn! Een webshop met mooie dekbedovertrekken in het formaat (260×220) dat ik nodig heb” dacht ik toen ik op de website van Beddinghouse terecht kwam. Een mooi dekbedovertrek in dit formaat vinden valt namelijk niet mee. Beddinghouse biedt een heel ruim assortiment dekbedovertrekken, zowel van hun eigen merk als een hoop andere bekende merken.

dekbedovertrek beddinghouse frost soft pink

Beddinghouse is een Nederlands bedrijf en naast beddengoed kun je ook voor spreien, sierkussens en bad textiel bij hen terecht. Ben jij toe aan een nieuwe styling in jouw slaapkamer? Neem dan snel een kijkje op de website van Beddinghouse, en je zult vinden wat je zoekt 🙂

roze beddengoed beddinghouse

Kleine verandering, groot resultaat

Zoals je ziet hoef je niet meteen te gaan verbouwen of verven om een andere look in een (slaap)kamer te creëren. Door het vernieuwen van een paar items (in dit geval het dekbedovertrek en wat kussens) ziet je kamer er meteen helemaal anders uit. Wissel ook eens je woonaccessoires in de woonkamer, met die van de slaapkamer, op deze manier blijf je vernieuwen.

beddinghouse dekbedovertrek soft pink

roze beddengoed

shihtzu op bed roze