Een nieuwe plek

We hebben aan de achterkant van ons huis altijd een afdakje gehad, dat was heel fijn om je tuinspullen droog te houden. Vorig jaar heeft dit afdakje het begeven, door de storm is alles kapot gewaaid. We hebben het een hele tijd zonder ons afdak gedaan maar omdat ik een gezellig hoekje wilde creëren op die plek begon ik het toch te missen. Afgelopen week heeft mijn vriend het samen met zijn vader gemaakt. Super fijn want daarna kon ik gelijk aan de slag met mijn nieuwe plekje.

buiten tuin loungeset fruitwater

Aankleding doet een hoop

Onze tuin ligt op het zuiden dus zodra het zonnetje schijnt kun je goed vertoeven onder het afdak. Ik had nog een draadstoel over (stond voorheen binnen) dus die kon daar mooi staan. Vorige week kocht ik er een bankje bij (met paaskorting ;-). Verder kleedde ik de boel aan met een buitenkleed en twee bijzettafeltjes. Ik vulde de bloempot en kocht de mooie groene gieter, die is zowel functioneel als decoratief een topper.

elho flower light bloempot lampje

loungehoek tuinset tuin buiten

Toevallig liep ik afgelopen week tegen de leuke rotan spiegel aan, ook in de aanbieding (gelukje)! Het jute kussen matcht hier weer goed bij.

rotan spiegel zon kwantum

sierkussen jute riverdale

Combineer nieuw met gebruikt

Ik vind dat ik met een paar nieuwe items, en een hoop spullen die ik nog had liggen een hele leuke nieuwe plek heb gecreëerd. Nu het zonnetje te voorschijn komt is dit meteen een heerlijke plek om te zitten.

tuinmeubels tuinset

Product informatie:

  • Bank, stoel en wit krukje: Karwei
  • Spiegel, dienblad, gieter en bijzettafeltje: Kwantum 
  • Kussens vlnr: Kwantum, Riverdale, Blokker
  • Bloempot: Elho
  • Karaf: Urban Nature Culture
  • Buiterkaars: Zusss
  • Buitenkleed: Kruidvat (collectie vorig jaar)